6 Mayıs 2016 Cuma

Survival : Unturned Online - Oyun incelemesi - Oyun Anıları


Minecraft ile ün kazanan pixel tarzı oyunlarından olan Unturned;oyun senaryosu olarak DayZ'i grafik olarak Minecraft'ı oyunlarını anımsatıyor.
Oyundaki asıl amacımız zombilere karşı hayat mücadelesi vermektir.Bunun yanı sıra açlık susuzluk ve radyasyon da büyük engellerimiz arasındadır.
Kısacası zombilerden kaçmakla,onları avlamakla amacımıza ulasamıyoruz.Açlık ve susuzluktan ölebiliyoruz. Bu da oyunun çekiciliğini arttırmaktadır.Çünkü gerçek hayatla bağdaşıyor.
Unturned oyununda diğer hayatta kalma oyunlarda olduğu gibi craft özelliği bulunmaktadır.Bu crafting özelliği ile kendimize kanamaları durdurmak için sargı bezleri,hayvan derilerinden çanta
ağaçlardan barınak yapma gibi bir sürü özellik bulunmaktadır. Bir diğer özelliği ise Skill... Avladığımız zombilerden,kestiğimiz ağaçlardan sonra tecrübe puanı kazanıyoruz.Bu tecrübe puanları ile koşma yeteneğimizi,
balık tutma,çabuk can doldurma,daha güçlü vurma gibi özelliklerimizi geliştirebiliyoruz.

Unturned Oyununun online versiyonuda bulunmaktadır. Üstelik tamamen ücretsizdir. Online versiyonlarında ekip kurarak birlikte hareket edebilir,birlikte hayatta kalmaya çalışabilirsiniz.
Yahut isyan bayrağını açıp önünüze gelene saldırabilirsiniz. Öldürdüğünüz kişilerin çantalarındakilerini alabilirsiniz.
Evleri,dükkanları yağmalayarak gerçek hayatta bulabileceğiniz tüm eşyaları bulabilirsiniz. Örneğin bir lokantaya girdiğinizde karşınıza karnınızı doyuracak lezzetli yiyecekler,zombileri avlayabileceğiniz keskin bir bıçak yahut
teflon tava bulabilirsiniz :) Polis karakolu ya da Askeri üs gibi yerlerden tabanca,pompalı ve tam otomatik silahlarda bulabilirsiniz. Küçük çiftliklerden Ok ve yay bulabilir,ok sayınızı arttırmak için craft yapabilirsiniz.

Oyunun grafikleri sizde kötü bir izlenim bırakmasın,oyunun bağımlısı olabilirsiniz daha sonra Oyun-Sepeti demedi demeyin ;)
Oyunu Steam Programından ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndirdikten sonra ister tek kişilik ister online olarak ücretsiz oynayabilirsiniz.
Oyun-Sepeti olarak Unturned'i büyük bir zevk ile oynuyoruz.Hayatta kalma oyunları içerisinde tavsiye ediyoruz.Keyifli oyunlar ;)

1 yorum:

  1. ww6.sexitirafi.org minecraft ve dayz karışımı bir oyun.Oynaması gerçekten çok keyifli.

    YanıtlaSil